30.11.21

Saznajte više o našim ažuriranim uvjetima pružanja usluge

rajlovcani@gmail.com

Dana 5. siječnja 2022. uvodimo neke promjene u uvjete pružanja usluge. Te promjene neće utjecati na način na koji upotrebljavate Googleove usluge, ali ćete zahvaljujući njima bolje razumjeti što očekivati od Googlea — i što mi očekujemo od vas — dok upotrebljavate naše usluge.

Nove uvjete možete pregledati ovdje. Evo što to ažuriranje ukratko znači za vas:

  • Dodatno pojašnjenje o tome što možete očekivati od Googlea i što mi očekujemo od vas: pružamo više primjera u kojima opisujemo ponašanje utemeljeno na uzajamnom poštovanju koje očekujemo od svih svojih korisnika.
  • Revidirana odricanja od odgovornosti za jamstvo i ograničenja odgovornosti: uključujemo nova odricanja od odgovornosti za jamstvo i ograničenja odgovornosti kako bismo odrazili standarde djelatnosti.
  • Poboljšana jasnoća i sigurnost u slučaju problema ili nesuglasica: promijenili smo dio teksta u odjeljcima Poduzimanje radnji u slučaju problema i Rješavanje sporova, mjerodavno pravo i sudovi kako bi bilo jasnije što bi se dogodilo u tim situacijama.
  • Poboljšana čitkost: iako su naši uvjeti i dalje pravni dokument, dali smo sve od sebe kako bismo ih učinili što razumljivijim te smo reorganizirali neke teme kako biste ih lakše pronašli.

Ako upotrebljavate Family Link za upravljanje Google računom neke druge osobe, razgovarajte s njom o tim promjenama.

Zahvaljujemo na korištenju Googlea!

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043

Ovu smo vam e-poruku poslali kako bismo vas obavijestili o važnim promjenama Googleovih uvjeta pružanja usluge.